Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia pátra po troch mužoch
Zdielať na

Polícia pátra po troch mužoch

Zdroj: joj.sk

Nezvestní sa doposiaľ úspešne vyhýbajú spravodlivosti.

Hľadaný je stíhaný vyšetrovateľom z Rimavskej Soboty vo veci zločinu vydierania.  Nakoľko sa aj napriek doposiaľ vykonaným opatreniam nepodarilo vypátrať jeho miesto pobytu, bolo po ňom vyhlásené pátranie. Ľubomír Werner (na prvom obrázku) je 171-175cm vysoký, štíhlej postavy. Má plavé vlasy a hnedé oči.         

joj.sk

Druhým hľadaným je 40-ročný Milan Grűnvalský (na druhom obrázku) z Holíča, ktorý je obvinený pre prečin zanedbania povinnej výživy. Je násilníckej povahy a v minulosti bol viac krát trestaný pre rôzne krádeže. Vyhýba sa trestnému stíhaniu, v mieste bydliska sa nezdržiava a nie je možné mu doručiť zásielky súdu a polície. Milan Grűnvalský je 172cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy a zelené oči.       

joj.sk

Polícia pátra tiež po 68-ročnom Zoltánovi Szabóvi (na treťom obrázku) z Bratislavy, na ktorého vydal Okresný súd v Bratislave príkaz na zatknutie pre prečin ublíženia na zdraví.  V mieste svojho bydliska sa nezdržiava a jeho súčasný pobyt nie je známy. Zoltán Szabó je 170cm vysoký, strednej postavy. Má šedo-zelené oči.

Najčítanejšie správy