Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Darované Vianoce: Poznáte rodinu, ktorá je vo finančnej núdzi? Napíšte nám
Zdielať na

Darované Vianoce: Poznáte rodinu, ktorá je vo finančnej núdzi? Napíšte nám

BRATISLAVA / Poznáte vo svojom okolí rodinu s deťmi, ktorá sa ocitla vo finančnej núdzi a vianočné sviatky pre nich znamenajú skôr boj s hladom, alebo napríklad zimou, len nie oslavu niečoho pekného pri rodinnom stole?

Smutný výraz detí, ktoré napriek snahe rodičov pod vianočným stromčekom márne hľadajú prekvapenie od Ježiška, ak nejaký vôbec majú. Aj taká býva realita okolo nás. Ak niekoho takého poznáte, tak nám o takom príbehu s dôverou napíšte na emailovú adresu: darovanevianoce@joj.sk

Projekt Darované Vianoce je súčasťou spravodajstva televízie JOJ už 10 rokov.

Vďaka anonymnému darcovi z Košíc, ktorý ročne prispieva pre krajšie Vianoce detí z rodín, ktoré pocítili, čo je to chudoba, sa za toto obdobie spustila lavína “dobra” a pridali sa k nemu ďalší. Vďaka ľuďom s veľkým srdcom a šikovným dobrovoľníkom sme už stovkám detí splnili sny. Ak bolo treba, tak sme sa obliekli do montérok, aby sme im skrášlili bývanie v izbičkách, zaviedli do domov elektrinu, vodu, postavili kúpelne, kuchyne, vzali na nezabudnuteľné rodinné dovolenky, dokonca vďaka srdečným ľuďom darovali auto.

To dobro chceme s DAROVANÝMI VIANOCAMI “páchať” aj po desiaty raz.
Preto nás oslovte na adrese: darovanevianoce@joj.sk

Najčítanejšie správy