Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Záhadná smrť otca so synom. Jeden ležal doma, druhý pred susedovým domom
Zdielať na

Záhadná smrť otca so synom. Jeden ležal doma, druhý pred susedovým domom

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / Bývali spolu v byte a oboch ich našli mŕtvych. Zomreli v približne rovnakom čase. Zatiaľ čo otec ležal v spálni, jeho syn asi o 500 metrov ďalej, pred dverami jeho krstných rodičov. Čo presne sa im stalo už riešia policajti z Bánoviec nad Bebravou. Je pre nich je to nateraz záhada.

Najskôr záchranári, potom množstvo policajtov, kriminalistický technik, patológ a vyšetrovatelia. Takto to vyzeralo na jednej z ulíc vo Vysočanoch neďaleko Bánoviec nad Bebravou. Otca so synom našli mŕtvych ich príbuzní. Jeden ležal v byte, druhý u susedov na dvore. 

Bývali spolu v bytovke, v ktorej najskôr našli mŕtveho 72-ročného muža. Ležal v spálni. Svedkovia ho naposledy videli živého o desiatej večer. Jeho 49-ročného syna našli o pár domov nižšie, pred vchodovými dverami jeho krstných rodičov. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, žiaľ mužom už nedokázali pomôcť. Lekár musel konštatovať smrť," vyjadrila sa hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Muža, ktoré našli vo dvore rodinného domu, nikto klopať nepočul. Ležal na chrbte a medzi prstami na nohe mu policajti našli tabletku. Privolaný patológ v tomto prípade nevylúčil ani cudzie zavinenie, preto nariadil súdnu pitvu. Podľa doterajších zistení zomreli obaja muži v približne rovnakom čase. Čo presne sa stalo zostáva nateraz záhadou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy