Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Kaskadérska jazda opitého vodiča. Skončil v predajni áut a niekoľko ich zničil
Zdielať na

VIDEO: Kaskadérska jazda opitého vodiča. Skončil v predajni áut a niekoľko ich zničil

NITRA / Kaskadérsky kúsok s veľmi zlým koncom predviedol v Nitre opitý 44-ročný vodič z Ukrajiny. S autom vyletel z cesty a dopadol do areálu predajne luxusných vozidiel. Po nehode ho spolu so 42-ročnou manželkou previezli do nemocnice. Zrážku zaznamenali priemyselné kamery.

Niekoľkokrát sa auto pretočilo

Vozidlo z ničoho nič vyletelo z cesty, následne prebehlo cez trávnatú plochu a vletelo rovno k predajni áut. Skončilo na vonkajšom parkovisku, pričom sa viackrát prevrátilo. "V zatáčke ho vynieslo, no a šťastím bolo, že preletel medzi pilierom a tabuľou," vysvetlil Samuel Antoš, konateľ Motor-Car Nitra. Pri kaskadérskom kúsku vozidlo vrazilo do dvoch zaparkovaných vozidiel. Následne sa prevrátilo späť na kolesá. Drobné kamienky počas nehody skončili aj na ďalších luxusných zaparkovaných vozidlách. Poškodené sú tak aj tie. "Škodu ešte nevieme, vieme len, že je poškodených približne 8 áut, z toho dve vyzerajú byť dosť vážne poškodené," konštatoval Antoš.

​Ukázalo sa, že vodič, ktorý riadil auto, šoféroval pod vplyvom alkoholu. On ako aj jeho manželka, ktorá sedela na sedadle spolujazdca, sa zranili a skončili v nemocnici. "Dychová skúška ukázala, že vodič nafúkal viac ako jeden a pol promile alkoholu," vysvetlila Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Podľa našich informácií, 42-ročná žena sa zranila ťažšie. Vodič z Ukrajiny, vyviazol s ľahšími zraneniami. Okolnosti polícia vyšetruje. Škody sa v tomto prípade vyšplhajú na tisíce eur. "Myslím, že mali obrovské šťastie, že z toho vyviazli vôbec živí," dodal  Antoš.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy