Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Posledné Darované Vianoce. Obetavú mamičku čakalo prekvapenie
Zdielať na

Posledné Darované Vianoce. Obetavú mamičku čakalo prekvapenie

BRATISLAVA/MALÁ IDA / V decembrových Darovaných Vianociach Televízia JOJ odvysielala reportáž o príbehu životom skúšanej Moniky z Malej Idy pri Košiciach. Na starosti má celú rodinu a dom, ktorý sa postupne rozpadá. Obetavej mamičke TV JOJ preto pripravila prekvapenie, ktoré vôbec nečakala.

Mladá mamička utrpela v živote veľmi ťažké rany. Najprv pochovala svojho otca, o niekoľko rokov neskôr prišla pri tragickej nehode o svoju sestru. "Ľudia sa nám skladali na pohreb, lebo sme nemali," spomína so slzami v očiach Monika. Radosť jej robia dve malé dcéry, okrem nich sa ale stará aj dvoch malých súrodencov. S nízkeho príjmu žijú veľmi skromne. 

Darované Vianoce

Žijú v dome, ktorý zdedila. V kuchyni mala len sporák a riady umývala vo vani. Anonymný darca z Košíc vrámci projektu Darované Vianoce jej pomohol a daroval jej novú kuchyňu a pre deti bohatého Ježiška. 

Nečakané prekvapenia 

Monika pozná len dve miesta. Domov a prácu. Na výlete ešte nikdy nebola a preto jej TV JOJ pripravila cestovateľské prekvapenie. Moniku na letisko prišla počkať redaktorka TV JOJ Erika Barkolová. Po prehliadke televízie namierili do maskérne, kde skončila v rukách odborníčky a z výletu odišla plná zážitkov. 

Pozrite si reportáž o príbehu Moniky a jej Darovaných Vianociach: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy