Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajta, ktorý si údajne vynútil orálny sex, už obvinili
Zdielať na

Policajta, ktorý si údajne vynútil orálny sex, už obvinili

Zdroj: Pier/ilustračné

Bratislavský policajt Marcel P. (34), ktorý údajne donútil Petru C. (22) k orálnemu sexu na obvodnom policajnom oddelení v Petržalke, je už obvinený.

Bratislavský policajt Marcel P. (34), ktorý údajne donútil Petru C. (22) k orálnemu sexu na obvodnom policajnom oddelení v Petržalke, je už obvinený. Informuje o tom dnešné vydanie denníka Nový Čas. Incident sa stal vlani v apríli. Policajt však tvrdil, že k žiadnemu styku nedošlo.

Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra už obvinil Marcela P. z trestného činu nátlaku, potvrdil hovorca ministerstva vnútra Erik Tomáš. Podľa informácií Nového Času na obvinenie policajta mali súbor dôkazov.

Pred mesiacom sa spolu s Petrou C. podrobil vyšetreniu na detektore lži. Na skúške však neobstál. Vyšetrovateľ obidvoch podrobil vzájomnej konfrontácii.

Podľa Petry C., ktorá bola v minulosti závislá od drog, k orálnemu sexu došlo priamo na policajnej stanici v Petržalke-Sever. Tam ju predviedli spolu s priateľom Patrikom S. (24). Kým mladík bol v cele predbežného zadržania, dievčinu údajne nadporučík Marcel P. donútil, aby ho orálne uspokojila.

Zdielať na

Najčítanejšie správy