Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kaliňák potvrdil, že do vraždy Tupého je zapojené podsvetie
Zdielať na

Kaliňák potvrdil, že do vraždy Tupého je zapojené podsvetie

Polícia tvrdí, že má vrahov Daniela Tupého, po svedkovi vraždy vraj pátra aj podsvetie. Včera to už potvrdil i minister vnútra. <b>VIDEO: R. Kaliňák v diskusii s V. Palkom</b>

Polícia tvrdí, že má vrahov Daniela Tupého, po svedkovi vraždy vraj pátra aj podsvetie. Včera to už potvrdil i minister vnútra.

Vo včerajšej diskusnej relácii TV JOJ Róbert Kaliňák nepriamo potvrdil otázku moderátora Daniela Krajcera, či sa v prípade aktivizuje podsvetie a či polícia chráni utajeného svedka vraždy. Minister vyhlásil, že je povinnosťou polície chrániť ho.

Bývalý šéf rezortu vnútra Vladimír Palko kroky polície ocenil. "Voči polícii by som v tejto chvíli smeroval veľmi opatrné blahoželanie," povedal Palko. Exminister zároveň nepoprel, že išlo o útok extrémistov, podľa R. Kaliňáka však fakt, že útočníci patrili k podsvetiu nevylučuje, že môže ísť o extrémistov. 

"Aj mnohé extrémistické skupiny pôsobia v podsvetí. Nedá sa škatuľkovať, že tento je extrémista a tento je mafián," povedal na záver minister vnútra.

Zdielať na

Najčítanejšie správy