Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Bystrici manželka dobodala svojho muža
Zdielať na

V Bystrici manželka dobodala svojho muža

Obyvateľov paneláku v Banskej Bystrici v noci prebudil krik. Ozýval sa z bytu jedného manželského páru. <b>VIDEO: Záchranári odvážajú zraneného muža</b>

Obyvateľov paneláku v Banskej Bystrici v noci prebudil krik. Ozýval sa z bytu jedného manželského páru.

Štyridsaťpäťročná Anna zaútočila nožom na svojho manžela Ľubomíra. Zaujímavé je, že táto žena si predtým odsedela niekoľko rokov vo väzení - a to za vraždu svojho predchádzajúceho manžela.

Čo presne sa za dverami bytu na banskobystrickom sídlisku stalo vedia len dvaja hlavní aktéri incidentu. Isté je len to, že keď na miesto prišli záchranári, našli 55-ročného muža v kaluži krvi. Jeho na mol opitá manželka ešte v ruke zvierala nôž. Krátko po útoku mala žena v krvi takmer 3 promile alkoholu a to čo spravila ju veľmi netrápilo.

Chlap napokon skončil v nemocnici s prepichnutými pľúcami. O tom, čo sa v noci stalo však hovoriť nechcel. Svoju ženu navyše obraňoval, a to ešte aj pred záchranármi. Tvrdil, že nožom sa bodol sám, čo lekári vyvrátili.

Zranený muž dokonca odmietol vypovedať aj pred vyšetrovateľom. A veľmi dobre vie prečo to robí. Svojej žene by len priťažil, v súčasnosti je totiž Anna ešte stále v podmienke.

Agresívna Anna je už policajnej cele. O motíve útoku na svojho manžela zatiaľ nič nepovedala. Bola totiž stále natoľko opitá, že ju vyšetrovateľ nemohol vypočuť. Pre útok na svojho manžela sa však bude musieť vrátiť späť do väznice. Pobyt za mrežami si možno predĺži o ďalších 10 rokov.

Zdielať na

Najčítanejšie správy