Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ficov ochrankár nevpustil novinárov na vládny turnaj
Zdielať na

Ficov ochrankár nevpustil novinárov na vládny turnaj

Zdroj: TV JOJ

Na turnaj sa novinári dostali až po odchode premiéra

Ochrankár premiéra Roberta Fica nevpustil redaktora a fotografa tlačovej agentúry SITA na dnešný stolnotenisový turnaj vlády v Lozorne. Hovorca ministra spravodlivosti Michal Jurči médiá vo štvrtok informoval, že minister spravodlivosti Štefan Harabin sa dnes o 16:00 zúčastní na turnaji.

Keď však redaktori prišli na miesto, práve prichádzal premiér. Chlapci, priniesol som vám vínko, povedal premiér zúčastneným. Keď zbadal novinárov, odvrátil tvár a vošiel dovnútra haly. Ochrankár potom novinárov dnu nevpustil s tým, že tak spraví, až keď premiér odíde.

Na otázku redaktora agentúry SITA, prečo nemôžu novinári ísť dnu napriek tomu, že boli oficiálne pozvaní, sa už na kameru vyjadriť odmietol. Vzápätí si po vypnutí kamery vypýtal od kameramana novinársky a občiansky preukaz, s ktorým odišiel do vnútorných priestorov haly a novinárovi ho vrátil až o niekoľko minút.

Novinári sa dostali dnu až po premiérovom odchode. Za slabej účasti hráčov nakoniec vo finále porazil minister spravodlivosti Štefan Harabin tajomníka Legislatívnej rady vlády SR Štefana Grmana.

Zdielať na

Najčítanejšie správy