Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slováci sa na prvom rande vyhýbajú pivu
Zdielať na

Slováci sa na prvom rande vyhýbajú pivu

Zdroj: surfstyle/ilustračné

Slováci radi pozývajú svojich priateľov na pivo. V priemere sú ochotní zaplatiť jedno kolo pre 5 až 6 osôb.

Pivo by si objednalo na prvom rande len 18 percent Slovákov. Naopak, až tri štvrtiny Britov, Dánov a Švédov by si pivo vychutnalo i v prítomnosti potenciálneho budúceho partnera alebo partnerky.

Vyplýva to z prieskumu pivovarníckej spoločnosti SABMiller, ktorý realizovala na vzorke 7 500 plnoletých osôb v pätnástich európskych krajinách. Do prieskumu sa zapojilo 502 Slovákov.

So súčasným partnerom si na pivo zájde 61 percent Slovákov. Pre dve tretiny našich respondentov je samozrejmosťou zaplatiť účet aj za svojho partnera. Podobne sú na tom i Česi.

O účet sa rado podelí 14 percent Slovákov, 20 percent očakáva, že účet zaplatí partner. Na prvom rande by zaplatilo celý účet 63 percent Slovákov, 70 percent Talianov a Maďarov. Účet by si rozdelilo 29 percent Slovákov.

Slovenky, Britky a Španielky sú najochotnejšie zaplatiť účet i za potenciálneho budúceho partnera. Z prieskumu tiež vyplýva, že Slováci radi pozývajú svojich priateľov na pivo. V priemere sú ochotní zaplatiť jedno kolo pre 5 až 6 osôb.

Zdielať na

Najčítanejšie správy