Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia zatkla jedného z účastníkov streľby v Poluse
Zdielať na

Polícia zatkla jedného z účastníkov streľby v Poluse

Zdroj: TV JOJ

Polícia obvinila a zatkla jedného z účastníkov minulotýždňovej streľby v bratislavskom nákupnom centre Polus City Center.

Polícia obvinila a zatkla jedného z účastníkov minulotýždňovej streľby v bratislavskom nákupnom centre Polus City Center. V policajnej cele pre podozrenie z nedovoleného ozbrojovania podľa denníka Nový čas skončil mladší brat Dagestanca Gabibullu Gassajnieva, ktorý pri prestrelke zomrel.

Obvinený, ktorý bol pri prestrelke zranený, má už slovenské občianstvo a býva v Bratislave, poznamenal denník. Polícia si myslí, že práve tento muž pri konflikte Čečenov a Dagestancov držal v ruke pištoľ, dodal.

Podľa expertíz však z pištole nevystrelil, pri prestrelke padli výstrely zo samopalu. "Zo samopalu zrejme vypálil dávku jeho brat Gabibulla Gassajniev, ktorého vzápätí zastrelil ranou do hlavy zatiaľ neznámy vrah," napísal denník.

Podľa Pravdy streľbu zrejme rozpútal práve Gabibulla Gassajniev. Na jeho streľbu odpovedal jeho vrah. "Vyšetrovatelia teraz preverujú, kto a akou zbraňou strieľal po mŕtvom mužovi," poznamenal denník. Polícia však údajne môže mať problémy pri obvinení strelca z vraždy, pretože ten podľa doterajších výsledkov vyšetrovania zrejme konal v sebaobrane.

Kriminalisti naďalej pátrajú po troch Čečenoch, ktorí sa mali zapojiť do prestrelky. V nedeľu pritom prepustili podozrivého zo streľby v nákupnom centre, pretože sa im nepodarilo zhromaždiť dostatok dôkazov na jeho obvinenie.

Zdielať na

Najčítanejšie správy