Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na plese u Jána Kubiša
Zdielať na

Na plese u Jána Kubiša

Plesová sezóna je v plnom prúde a my sme sa na jeden z nich boli pozrieť <b>Pozrite si VIDEO</b>

Plesová sezóna je v plnom prúde a my sme sa na jeden z nich boli pozrieť.
Tentoraz bol usporiadateľom minister zahraničných vecí Ján Kubiš a hosťami boli nielen naši ministri, ale aj konzuli a veľvyslanci. No a nový americký veľvyslanec poriadne rozpálil našu redaktorku.

Na jedenástom ročníku reprezentačného plesu ministerstva zahraničných vecí nám svoje tanečné kreácie nepredviedol len americký veľvyslanec ale aj naši ministri. Tí sa v jednej chvíli ocitli všetci na parkete a my sme zisťovali, ktorý z nich je v tanci profesionál.

"Nie som veľký tanečník a určite existuje viac činností ktoré mám radšej ako tanec," povedal nám predseda NR SR Pavol Paška.

"Ja sa na nič nikdy nepripravujem, som človek, ktorý sa chová situačne," povedal minister spravodlivosti Štefan Harabin.

"Chodil som na tanečné do PKO,  a stadiaľ mi ostalo asi 5 základných krokov a odvtedy ich používam kdekoľvek sa tancuje," úsmevne podotkol minister zahraničných vecí Ján Kubiš.

Na plese sme sa dozvedeli aj zaujímavé novinky. Priateľka ministra Kaliňáka nám prezradila, že svoj vzťah sa chystajú spečatiť. "Už to nie je priateľ a priateľka, ale je to snúbenec a snúbenka," šokujúco odhalila ministrova budúca polovička Zuzana Konečná. Informovala nás, že termín svadby je už známy, ale zatiaľ ešte ostane ich súkromným tajomstvom.

Na ministerskom plese si hostia ako inak, mohli poriadne pomaškrtiť. Jedálny lístok bol upravený tak, aby chutilo aj veľvyslancom z Ekvádoru, Indonézie, či Turecka. Tak napríklad, odolali  by ste kotletám z krokodíla s kokosovou omáčkou, alebo pštrosiemu mäsku?


Viac sa dozviete v Novinách TV JOJ o 19.30.

Zdielať na

Najčítanejšie správy