Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kamión sa zrútil do rokliny, šofér neprežil
Zdielať na

Kamión sa zrútil do rokliny, šofér neprežil

Príčiny nešťastia určí až policajné vyšetrovanie. Na ceste sa však nenašli žiadne stopy po brzdení, ani po šmyku. <b>VIDEO: Pozrite si výpoveď jednej obete, požiarnika a zásah na mieste činu</b>

Život šoféra kamióna s vranovskou poznávacou značkou si dnes krátko pred 12.30 vyžiadala havária medzi Zvolenom a obcou Lieskovec.

Kamión sa za dosiaľ nezistených príčin dostal do kolízie s osobnými autami  Citroën s českou poznávacou značkou a Oplom s detvianskou značkou.

Kým osobné autá zostali na ceste, kamión prerazil zvodidlá a zrútil sa do rokliny. Strmý pád ukončil až náraz na dno potoka Hučavy.

Pomoc lekárov však už bola zbytočná. Kabína zostala stlačená vo vode a vodič 10 metrov hlboký pád neprežil. Hasičom trvalo viac ako hodinu, kým sa im podarilo telo vodiča z vraku vytiahnuť.

TV JOJ

Zásah bol nebezpečný aj pre hasičov. Ku kamiónu museli doslova zliezť po strmej stene. Hrozilo, že sa na mokrom snehu pošmyknú a zrútia do vody.

Pri nehode sa zranili aj dve osoby vezúce sa v osobných autách. Náklad kamiónu - stavebný materiál nebol nebezpečný pre životné prostredie, proti vytečeniu paliva do potoka hasiči urobili opatrenia.
   
Príčiny nešťastia určí až policajné vyšetrovanie. Na ceste sa však nenašli žiadne stopy po brzdení, ani po šmyku.

Zdielať na

Najčítanejšie správy