Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zbité bábätko našli v Šali
Zdielať na

Zbité bábätko našli v Šali

V Šali našli zbité 9-mesačné bábätko, ktoré vo veľmi zlom stave museli previezť do detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Jeho rodičia odišli do Česka a nechali ho s 11-ročnou sestrou. <b>VIDEO: zábery z miesta udalosti, výpoveď sestry bábätka</b>

V Šali našli dobité 9-mesačné bábätko. Polícia zatiaľ nevie, čo presne sa stalo. Isté však je, že bábätko nechali rodičia na starosť jeho 11-ročnej sestre a obaja odišli do Česka, pravdepodobne pracovať. Príbuzní si myslia, že bábätko dobila práve sestra.

Tá však tvrdí, že to nie je pravda. Príbuzní našli bábätko dobité a okamžite zavolali záchranárov. Spolu s nimi prišli na miesto činu aj policajti. Rodina žije iba v zanedbanej chatrči, pričom pokope je tam asi 30 ľudí. Sestra, ktorá sa o bábätko starala však svoju vinu odmieta. Vyhlásila, že 9-mesačné dieťa nikdy nebila, možno ho len „trochu silnejšie stisla“.

Ani ona však nevie, čo sa vlastne stalo, lebo vo chvíli, keď príbuzní volali záchranku, nebola doma. Už niekoľko dní doma nie sú ani rodičia detí, ktorí ich nechali samých na seba a odišli do Českej republiky, údajne za robotou. Iba 11-ročnému dieťaťu pritom nechali na starosti ďalšie dve malé deti.

Deväťmesačné bábätko museli v zlom zdravotnom stave previezť do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Na viacerých miestach po celom tele má stopy po úderoch, policajti sa domnievajú, že ich musel spôsobiť niekto zámerne. Vyzerá to tak, akoby bezbranné dieťatko niekto poriadne silno zbil.

 

Zdielať na

Najčítanejšie správy