Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bratislavský Aupark sa ponoril do tmy
Zdielať na

Bratislavský Aupark sa ponoril do tmy

Aupark je momentálne uzavretý a takmer neviditeľný na petržalskej strane Dunaja. Pokazené a možno horiace elektrické zariadenie vyrušilo stovky ľudí z vianočného nakupovania.

Bratislavský Aupark sa len pred malou chvíľkou ponoril do úplnej tmy. V obrovskom nákupnom centre pri Dunaji nefunguje momentálne vôbec nič. Podľa našich informácií je príčinou pokazený transformátor.

Niekoľko ľudí nám práve telefonovalo a oznamovalo nám situáciu. Niektorí dokonca tvrdili, že nejaké elektrické zariadenie tam začalo horieť.

Davy mužov a žien boli z Auparku evakuované. Mnohí nahnevaní, pretože vianočné nakupovanie je v plnom prúde a Aupark je jedným z jeho hlavných centier. Niektorí si ešte nestihli ani poriadne obliecť bundy a museli vybehnúť do mrazivého počasia.

Priamo spred nákupného centra nám telefonovala nahnevaná mladá žena. Tvrdila, že pri vchode stojí veľká skupina jej kolegýň a kolegov. Všetci v krásnych oblečeniach a dobre naladení - v Auparku totiž mali mať vianočnú firemnú párty. Ešte sa ani nezačali a už ich vykázali von. Pre pokazený transformátor tam nefunguje vôbec nič.

Ak teda mierite do Auparku na petržalskej strane Dunaja, je momentálne uzavretý a takmer neviditeľný. Radšej sa otočte´, lebo nikto nám nevie povedať, ako dlho to môže trvať.

Najčítanejšie správy