Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladík olúpil tehotnú dievčinu
Zdielať na

Mladík olúpil tehotnú dievčinu

Zdroj: mdx/ilustračné

Budúca mamička pri útoku našťastie neutrpela zranenia.

Policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže 24-ročného muža z Liptovského Mikuláša, ktorý olúpil tehotnú ženu. Budúca mamička pri útoku našťastie neutrpela zranenia. Po obvinenom mladíkovi polícia pátra. Agentúru SITA o tom informovala Ingrid Jančulová zo žilinskej polície.

V nedeľu večer pri stánku na Podbrezinách pristúpil mladý muž k 19-ročnej žene a najskôr si chcel požičať asi 200 korún a neskôr ju žiadal i o zlatú retiazku. Keď mu dievčina odmietla požičať peniaze i retiazku, jeho správanie sa zmenilo. Agresivita mladíka sa vystupňovala a ženu začal trhať za bundu až nakoniec spadla na zem. Keď sa pokúsila utiecť, prudko ju chytil a dal jej facku. Nakoniec mladej žene strhol retiazku z krku a ušiel.

Policajti pátrajú aj po zatiaľ neznámom páchateľovi, ktorý z nedele na pondelok ukradol lesný kolesový traktor. Žltý traktor sa nachádzal pred horárňou v lokalite Hazička pri Čiernom Váhu v katastri obce Východná. Zlodej si na traktore odviezol i rôzne náradie potrebné pri ťažbe dreva v hodnote asi 151-tisíc korún.

Majiteľovi vznikla krádežou celková škoda za asi 651-tisíc korún. Polícia pátra i po ukradnutom traktore. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Zdielať na

Najčítanejšie správy