Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zabil sa pri práci, spadol z budovy
Zdielať na

Zabil sa pri práci, spadol z budovy

Sedemnásťročný Marek spadol zo stavby v centre Bratislavy a na mieste bol mŕtvy. <b>VIDEO: miesto nešťastia, Marekova mama</b>

Smrteľný úraz sa stal mladému robotníkovi, ktorý pracoval na stavbe exkluzívnych bytov priamo v centre Bratislavy. Z jednej z troch veží spadol a na mieste bol mŕtvy.

Podľa neoficiálnych informácii mal mladík armovať betonársku výstuž na siedmom poschodí. Tragédia sa stala krátko potom, ako na stavenisku úspešne prebehla bezpečnostná kontrola. Sedemnásťročný Marek pravdepodobne pracoval na stavbe ´na čierno´.

Podľa našich informácií mal tesne pred tragédiou viazať železnú výstuž v približne dvadsať metrovej výške pravdepodobne na jednom z nosných pilieroch.

Niektorí robotníci považujú za nepochopiteľné, ako mohol na dobre osvetlenom zabezpečenom stavenisku spadnúť. Podávať akékoľvek informácie zamestnancom firma zakázala.

Lekár nechcel poskytnúť žiadne bližšie informácie. K tejto tragédii sa nevyjadrilo ani vedenie spoločnosti ALPINE SLOVAKIA s.r.o., pre ktorú Marek pracoval.

Faktom však je, že na stavbe z výšky spadol len 17-ročný neplnoletý chlapec. Je teda otázne, či  tam pracoval ako brigádnik alebo mal pracovnú zmluvu. 

Marek prišiel do Bratislavy, aby finančne pomohol svojím rodičom a súrodencom, ktorý žili v skromných pomeroch. Odišiel bez rozlúčky a svojej mame nepovedal ani, kam ide. Marekova mama je zo straty syna šokovaná.

Dáša Kollárová z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave uviedla, že prípad začali vyšetrovať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy