Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pri Žiline sa zrazil autobus s kamiónom
Zdielať na

Pri Žiline sa zrazil autobus s kamiónom

Včera večer sa v Stráňvách pri Žiline zrazil autobus s kamiónom. Nehoda ochromila hlavný ťah do Vrútok prakticky na celú noc. <b>VIDEO: zábery z miesta nehody</b>

Včera večer tesne pred deviatou sa v Stráňvách pri Žiline zrazil autobus s kamiónom. Nehoda ochromila hlavný ťah do Vrútok prakticky na celú noc.

Incident si našťastie nevyžiadal rozsiahlejšie zranenia, iba škody na majetku. Dve osoby sa ľahko zranili. Šofér linkového autobusu sa snažil na tomto miernom zľadovatenom kopci ubrzdiť svoj stroj, to sa mu však nepodarilo, v šmyku prešiel na hlavnú cestu a tam sa zrazil s kamiónom

Ťahač prevážajúci drevo náraz prevalil na bok a neovládateľný kamión sa zastavil až medzi stromami mimo cesty. V autobuse, ktorý doň, vrazil sa viezlo zhruba 15 cestujúcich. Tvrdá zrážka však našťastie prakticky nikomu vážne neublížila. Požiarnikom sa tomu po príchode na miesto až nechcelo veriť.

 

TV JOJ

Podľa veliteľa zásahu mjr. Miroslava Korduliaka táto nehoda, vzhľadom na to, ako vyzerala dopadla dobre. "Chcem sa poďakovať náhodnému svedkovi nehody, ktorý to videl a zastavil, to sa nestáva vždy a poskytol pomoc zraneným osobám," dodal.
 
"Výborne" bol na tom aj vodič kamiónu, ktorý sa dokonca o tri hodiny vrátil na miesto nehody, aby pomohol s vyťahovaním svojho stroja z priekopy. Po nehode má iba vykĺbené rameno a je doudieraný.

Zdielať na

Najčítanejšie správy