Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pri dopravnej nehode zahynul vodič osobného auta
Zdielať na

Pri dopravnej nehode zahynul vodič osobného auta

Zdroj: Christopher Cotrell

Záchranári rýchlej lekárskej pomoci po príchode na miesto našli dve zranené osoby z predných sedadiel osobného auta, 71-ročný vodič a jeho manželka sa sťažovali na bolesť v hrudníku a sťažené dýchanie.

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes krátko popoludní na ceste I/18 medzi Svitom a Štrbou v okrese Poprad. Osobné auto Fiat Punto narazilo do zadnej časti nákladného vozidla jazdiaceho pred ním. Záchranári rýchlej lekárskej pomoci po príchode na miesto našli dve zranené osoby z predných sedadiel osobného auta, 71-ročný vodič a jeho manželka sa sťažovali na bolesť v hrudníku a sťažené dýchanie.

"Pri ošetrovaní vodiča došlo k náhlej poruche vedomia, zhoršeniu dýchania a zastaveniu obehu, začali sme s resuscitáciou," uviedla vedúca zásahového tímu Jana Husová z Emeregency Medical Service. Na miesto nehody prišli aj záchranári zo Svitu, ktorí ošetrili a transportovali zranenú spolujazdkyňu do popradskej nemocnice.

"Napriek resuscitačnému úsiliu sa nám nepodarilo obnoviť životné funkcie vodiča. Pacient podľahol vnútrohrudným zraneniam," doplnila J. Husová. Príčiny dopravnej nehody vyšetrujú popradskí policajti.

Zdielať na

Najčítanejšie správy