Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena s dcérou dobili starčeka
Zdielať na

Žena s dcérou dobili starčeka

83 / ročného dôchodcu z Kokavy nad Rimavicou v okrese Rimavská Sobota, brutálne zbila 30-ročná Brigita a jej len 14 ročná dcéra. <b>VIDEO: výpoveď starčeka, slovný útok priateľa obvinených</b>

83-ročného dôchodcu z Kokavy nad Rimavicou v okrese Rimavská Sobota, brutálne zbila 30-ročná Brigita a jej len 14 ročná dcéra. Starého pána prepadli v noci. Chceli ho okradnúť o všetky úspory. K peniazom sa však nedostali, preto ho brutálne zbili a okradli o dve klobásy.

Brutálne dobitý starček sa z nočnej drámy stále nespamätal. Bitkárky chceli jeho peniaze, tie im nedal a tak dostal poriadnu nakladačku, hodili ho na zem, tĺkli po hlave a dokopali.

Zlodejky však s prázdnymi rukami nechceli odísť. Starému pánovi preto vykradli chladničku.

Útočníčky bývajú neďaleko dôchodcu, ku ktorému chodievali pýtať peniaze. Keďže im nikdy nič nedal, rozhodli sa vyriešiť situáciu ručne-stručne.

Cibula popiera, že jeho družka s dcérou okradli pána Václávika. Všetko je vraj naopak. 83-ročný starček bije a okráda práve ich!

Ako nás informovala Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, obvinené ženy sú na slobode a hrozí im trest odňatia slobody na 7 – 12 rokov.

Zdielať na

Najčítanejšie správy