Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Deväťkrát trestaného obvinili z vraždy
Zdielať na

Deväťkrát trestaného obvinili z vraždy

Zdroj: Kim Dent-Brown/ilustračné

Deväťkrát trestaného 23-ročného Ladislava R. z Rožňavy obvinili zo sobotňajšej vraždy 42-ročného miestneho muža

Deväťkrát trestaného 23-ročného Ladislava R. z Rožňavy obvinili zo sobotňajšej vraždy 42-ročného miestneho muža. Okrem toho má však Ladislav na svedomí aj ďalšie skutky. Svoj najohavnejší čin spáchal v sobotu nadránom.

Štyridsaťdvaročného Vladislava bodol podgurážený mladík dvanásťcentimetrovou loveckou dýkou do krku. Ťažko zraneného muža našli v sobotu ráno na chodníku na Námestí baníkov, záchranka ho previezla do nemocnice, kde však zakrátko zomrel. Páchateľ mu po čine ukradol mobil a peňaženku.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová v priebehu vyšetrovania policajti tiež zistili, že Ladislav spolu so svojimi dvoma 17-ročnými komplicmi Ernestom a Kolomanom vykradli stánok na miestnom trhovisku. So sebou si odniesli rôzne ošatenie, bytový textil, rádiomagnetofón a pánsky kufrík, škody sa vyšplhali na 11-tisíc korún.

S ďalším 17-ročným kamarátom Rudolfom sa zase vlámali do predajnej odevov a obuvi na autobusovej stanici a ukradli tovar za minimálne 20-tisíc korún. Časť ukradnutých vecí sa podarilo nájsť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy