Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Petra R. odsúdili, podstúpi aj sexuologické liečenie
Zdielať na

Petra R. odsúdili, podstúpi aj sexuologické liečenie

Zdroj: Sara Jo

Peter Rusnák dostal za znásilnenie maloletej 13 a pol roka za mrežami a musí absolvovať sexuologické liečenie

Senát Krajského súdu v Trnave dnes odsúdil Petra Rusnáka na úhrnný trest odňatia slobody v trvaní 13 a pol roka odňatia slobody nepodmienečne za zločin sexuálneho násilia a sexuálneho zneužívania Potvrdil tak rozsudok Okresného súdu Trnava, ktorý mu navyše uložil ochranné liečenie sexuologické ambulantnou formou. 

Rozsudok je právoplatný, dnešným dňom bol odsúdenému nariadený výkon trestu.

Podľa bodu 1 rozsudku v máji 2006 v Piešťanoch Peter Rusnák vylákal pod zámienkou odnesenia papierových krabíc do pivnice poškodenú maloletú D.V., ktorá bola v tom čase u neho v byte na návšteve aj s rodičmi.

Po príchode do pivnice uzamkol dvere a maloletú chytil za ruky, aby neutiekla. Keď sa bránila a snažila sa ujsť, chytil ju pevne za ruky a zozadu jej stiahol nohavice a vykonal s ňou po dobu 5 minút análny styk.

Podľa bodu 2 rozsudku tiež v  máji 2006 v Piešťanoch bol Peter Rusnák na návšteve v byte rodičov maloletej D.V. aj so svojou manželkou. Vošiel do izby maloletej poškodenej pod zámienkou, že sa s ňou ide hrať na počítači.

Ako k nej pristúpil zozadu jej chytil rukou ústa, aby nekričala. Hodil ju na posteľ dole bruchom a pritlačil jej hlavu o vankúš. Stiahol jej tepláky a spodné nohavičky a vykonal s ňou po dobu asi 20 sekúnd análny styk.

Podľa bodu 3 rozsudku v júli 2006 v Piešťanoch počas návštevy v byte rodičov  maloletej D.V. vošiel Peter Rusnák do kúpeľne v čase, keď sa tam nachádzala maloletá.

Chytal ju medzi nohami v oblasti pohlavných orgánov aj napriek tomu, že sa bránila. Potom, čo odišla do izby spať, otočil sa, vytiahol z nohavíc svoj pohlavný úd a tento jej cez otvorené dvere ukazoval.

Zdielať na

Najčítanejšie správy