Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce, vystrieľal do nej celý zásobník!
Zdielať na

Šokujúce, vystrieľal do nej celý zásobník!

Päťdesiatpäťročný Vladimír R. zastrelil svoju exmanželku, potom seba. VIDEO: prestrelka, policajné komando v akcii

Banskou Bystricou dnes otriasol prípad brutálnej vraždy. Popoludní okolo 14.30 zastrelil päťdesiatpäťročný Vladimír R. z Banskej Bystrice v reštaurácii na sídlisku Sásová  39-ročnú ženu, ktorá tam pracovala ako barmanka.

Strieľal na ňu legálne držanou krátkou strelnou zbraňou. Následne sa sám zastrelil. Motív vraždy a ďalšie podrobnosti tohto prípadu polícia vyšetruje, informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

To, čo dnes zažili obyvatelia banskobystrického sídliska pripomína scény z akčného filmu. Cestu k miestnej krčme zablokovali policajné autá, všetky východy obkľúčili po zuby ozbrojení kukláči. Inak pokojným sídliskom sa začala rozliehať streľba.
 
Vrah sa na miesto nechal doviezť taxíkom, taxikárovi ešte odkázal, aby naňho počkal. Vošiel do krčmy z jasným cieľom. Všetkým povedal, aby odišli preč, pristúpil ku krčmárke a začal strieľať. Muž bol podľa informácií TV JOJ  pracovníkom vojenskej prokuratúry.

Žena bola na mieste mŕtva. Policajné komando vtrhlo do krčmy cez rozbité okno. Po krátkej prestrelke nakoniec muž obrátil zbraň proti sebe.

Ďalšie okolnosti nešťastia zatiaľ nie sú známe. Vrah aj obeť sa však veľmi dobre poznali, keďže v minulosti boli manželmi. Dnešná tragédia je tak pravdepodobne vyvrcholením ich súkromných sporov.

Zdielať na

Najčítanejšie správy