Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Viaceré spoje do Bratislavy po sviatkoch vypredané
Zdielať na

Viaceré spoje do Bratislavy po sviatkoch vypredané

Zdroj: Archív Joj

"Miestenky na mnohé autobusy sú vypredané už niekoľko dní či dokonca týždne vopred. Najväčší problém je v nedeľu 4. novembra z Humenného či iných častí do Bratislavy," uviedli pracovníčky z predajného miesta SAD Humenné.

Viaceré spoje po sviatkoch z Humenného do Bratislavy, ktorými sa budú Zemplínčania vracať po voľných dňoch do práce či školy, sú už vypredané.

"Miestenky na mnohé autobusy sú vypredané už niekoľko dní či dokonca týždne vopred. Najväčší problém je v nedeľu 4. novembra z Humenného či iných častí, ktoré patria pod správu SAD Humenné smerom do Bratislavy. Na popoludňajšie či večerné spoje už nie je žiadne voľné miesto," uviedli pre agentúru pracovníčky z predajného miesta SAD Humenné. V nedeľu z Humenného na západné Slovensko môžu cestujúci ešte využiť spoj s odchodom z hlavnej autobusovej stanice o 6:50, dodali.

V nedeľu okrem pravidelných dvoch priamych vlakov do Bratislavy pôjde ešte jeden špeciálny vlak. Ako uviedli pracovníčky Zákazníckeho centra ŽSR v Humennom, najviac cestujúcich čaká v nedeľu. Rýchlik 1504 Šarišan z Humenného cez Prešov do Bratislavy je už vypredaný. Lôžkové a ležadlové miestenky na nočný rýchlik 614 Zemplín, ktorý odchádza z Humenného 22:31 v smere na Strážske, Michalovce, Trebišov do Bratislavy, sú vypredané.

Ešte sú voľné lístky na sedenie. Tie sú voľné aj pre zrýchlený vlak, ktorý odchádza z Humenného v nedeľu ráno o 5:25 do Košíc. Odtiaľ neskôr pokračuje ako rýchlik 604 Dargov v smere do Bratislavy, dodali. Zemplínčania sa budú môcť dostať do Bratislavy aj tak, že prestúpia na spoj v Košiciach.

Zdielať na

Najčítanejšie správy