Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Našli mŕtveho muža v Brezovnici a v Širkovciach
Zdielať na

Našli mŕtveho muža v Brezovnici a v Širkovciach

Zdroj: TV JOJ

Telo mŕtveho muža našli dnes ráno v obci Širkovce v okrese Rimavská Sobota. Policajti zisťujú totožnosť mŕtveho muža nájdeného v Brezovici.

Telo mŕtveho muža našli dnes ráno v obci Širkovce v okrese Rimavská Sobota. Polícia zistila, že ide o 37-ročného Tomáša E. z obce Širkovce.

Privolaný súdny lekár pri obhliadke tela zistil, že muž má na hlave tržné rany, ktoré mohli byť spôsobené pádom, ale nevylúčil ani zavinenie smrti inou osobou. Bola nariadená súdna pitva, ktorá určí presnú príčinu smrti aj čas úmrtia.

Polícia prípad vyšetruje a preveruje, za akých okolností muž zomrel. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia, začo páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.

O prípade informovala hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Od stredy pátrali oravskí policajti po nezvestnom 79-ročnom mužovi z obce Brezovica v okrese Tvrdošín. Vynaložené úsilie a snaha policajtov vypátrať starého pána sa skončilo dnes dopoludnia, keď našli telo nezvestného. Našli ho asi tri kilometre od miesta bydliska, muž nejavil známky života. Ležal v potoku, lekár cudzie zavinenie smrti vylúčil. Muž mohol zomrieť po vysilení a podchladení.

Muž odišiel z miesta bydliska v stredu. Popoludní prišiel otca navštíviť syn, ktorý ho doma nenašiel. Po zistení, že sa otec nenachádza u žiadneho z príbuzných, oznámil jeho zmiznutie na polícii. Polícia zorganizovala po nezvestnom pátraciu akciu, do ktorej zapojila viac ako tridsať policajtov so psami. Okrem nich hľadali nezvestného muža aj dobrovoľníci.

Títo do polnoci prehľadávali celé okolie obce Brezovica, okolie vodného rezervoáru, až k lesu. V pátraní pokračovali aj v noci. Muža našli až dnes ráno. O prípade informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová.

Zdielať na

Najčítanejšie správy