Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zabil svoju priateľku
Zdielať na

Zabil svoju priateľku

Opitý muž zo žiarlivosti zabil svoju priateľku. POZRITE SI VIDEO

Nedanovcami pri Partizánskom dnes otriasla šokujúca správa. Presne o pol noci tu 44 ročný Igor zo susednej dediny zabil svoju priateľku Dajanu.

K jej domu prišiel opitý. pôvodne sa s ňou však chcel udobriť. Počkal ju na dvore jej domu, keď sa vracala z práce.

joj.sk

Dajanu pred opitým Igorom ešte pred tým varovala jej mama. Povedala jej, aby nešla domov. Dajana čakala dve hodiny, keď však ani potom neodišiel, predsa len vošla s autom do dvora.

joj.sk/ilustračné


Žena sa pred ním zavrela v aute. On však rozbil okno a začal ju biť. Žena hľadala paralyzátor, aby útočníka odstrašila. Podarilo sa mu ale dostať do auta. Svoju priateľku bodol dvakrát do hrudníka a raz do krku. Svedkom tohto útoku bola Dajanina mama.

joj.sk

Dajana bola okamžite mŕtva. O život prišla rovno pod oknom izby, v ktorej spal jej sedemročný syn. Igor, ktorý je za jej smrť zodpovedný nevraždil prvý krát. Keď mal 25 rokov, zabil svoju priateľku, za čo si odsedel 14 rokov. Slobodu si užíval necelé tri roky.

joj.sk



Igor svoju priateľku zabil pravdepodobne zo žiarlivosti. Potúžený alkoholom, ktorý bežne nepil ju potom, ako mu povedala, že s ním nechce byť, v zúfalstve zabil.

Pozrite si výpovede susedov a vypočujte telefonický rozhovor s Pavlom Kudličkom, kapitánom policajného zboru v Trenčíne.

Zdielať na

Najčítanejšie správy