Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hľadajú sa dve nezvestné 17-ročné dievčatá
Zdielať na

Hľadajú sa dve nezvestné 17-ročné dievčatá

Zdroj: michibanban/ilustračné

Jedno z dievčat pri odchode z domu povedalo, že ide pracovať do zahraničia. Obe sú z trenčianskeho kraja.

Po dvoch nezvestných 17-ročných dievčatách pátra trenčianska polícia. Ide o Kristínu Vrbovú z Dolného Srnia a Ingrid Schreiberovú z Podolia. Obe sú nezvestné od 17. októbra, keď popoludní odišli zo svojich domovov.

Kristína o sebe odvtedy nedala vedieť príbuzným, Ingrid pri odchode uviedla, že ide pracovať mimo SR. Obe dievčatá vraj odišli spolu. Z domu si vzali svoje osobné veci na oblečenie, občianske preukazy a kartičky poistenca.

Kristína Vrbová má 17 rokov, ale vyzerá aspoň o tri roky staršia. Je vysoká 175 cm, má štíhlu postavu, gaštanové zvlnené vlasy pod lopatky, zelené oči. Dohovorí sa po anglicky a španielsky. Na sebe mala oblečenú zimnú trojštvrťovú bundu červenej farby s bielym a čiernym pásom na prednej strane, džínsové nohavice nezistenej farby. Obuté mala športové topánky tmavej farby. Okrem osobných dokladov mala so sebou aj mobilný telefón značky Nokia 5300 sivej farby, s príveskom medvedíka bledo-hnedej farby, na krku mala retiazku z bieleho kovu.

Ingrid Schreiberová má tiež 17 rokov a tiež pôsobí staršie. Je vysoká 170 cm, má štíhlu postavu, oválnu tvár, hnedé oči, čierne rovné vlasy siahajúce pod lopatky. Na bedrovej kosti má vytetovaný ornament čiernej farby. Je fyzicky zdravá, nie je závislá od drog. Dohovorí sa po španielsky a anglicky. Pri odchode z domu mala oblečené kaki zelené nohavice, tzv. kapsáče, zelenú mikinu s kapucňou na zips, športovú bledo zelenú bundu pod zadok, čierne športové topánky s červeným pásikom priečne cez priehlavok. Okrem osobných dokladov mala so sebou aj tisíc korún.

Akékoľvek informácie o nezvestných dievčatách môžu občania zatelefonovať na policajnú linku 158 alebo ohlásiť na niektorom z oddelení Policajného zboru (PZ). O vyhlásení pátrania informoval pracovník skupiny komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne Pavol Kudlička.

Zdielať na

Najčítanejšie správy