Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pri zrážke s kamiónom dvaja mŕtvi
Zdielať na

Pri zrážke s kamiónom dvaja mŕtvi

Tretí muž z vetriesky vyviazol len s ľahkými zraneniami. Pozrite si zábery z miesta nešťastia.

Dva ľudské životy si vyžiadala ranná dopravná nehoda na križovatke pri čerpacej stanici na výjazde z Bánoviec nad Bebravou.

V3S-ka, v ktorej sa viezli traja muži, odbočovala z hlavnej cesty, pričom nedala prednosť oproti idúcemu kamiónu. Následoval silný čelný náraz, ktorý V3S-ku komplete zdemoloval. Kamión náraz odhodil do poľa. Dvaja muži z nákladného auta na mieste zomreli, tretieho odviezli do bánovskej nemocnice. Primár chirurgického oddelenia Martin Rus uviedol, že muž má len ľahké zranenia, liečiť sa bude asi 14 dní.

Vodičovi kamióna s ilavským evidenčným číslom sa nič nestalo. V3S-ka mala prievidzskú značku. Na miesto prišli aj kolegovia mŕtvych mužov, ktorí pomáhali pri odstraňovaní nehody. Podľa ich slov mali všetci traja pasažieri vetriesky cez 50 rokov a vozili drevo. Aj pred našou kamerou sa im triasli hlasy a priznali, že spočiatku ani nemali odvahu na miesto tragédie prísť.



Pre nehodu museli policajti uzavrieť cestu z Bánoviec až po obec Hradište. Kamióny smerujúce do Bánoviec, ktoré sa k nehode dostali pred uzavretím cesty, museli zostali stáť, pretože sa na ceste nemohli otočiť.

Riaditeľ nemocnice Imrich Tóth povedal, že na tejto križovatke často dochádza k vážnym dopravným nehodám.

VIDEO: Zábery priamo z nehody.

Zdielať na

Najčítanejšie správy