Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Žiline vykopali mŕtvolu z partie "bielych koní"
Zdielať na

V Žiline vykopali mŕtvolu z partie "bielych koní"

Zdroj: David Sim/ilustračné foto

Telo malo v určitých miestach zachovalé svalové tkanivo spolu aj s kožou a vlasmi. Nezvestný muž patrí do skupiny bielych koní, ktorí zomreli násilnou smrťou.

Policajti zo Žiliny vykopali ďalšie telo nezvestného muža, ktorý podľa nich patril do skupiny osôb nastrčených pre nelegálne podnikanie, takzvaných bielych koní. Informovala o tom dnes krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Podrobnosti oznámia na pondelkovej tlačovej konferencii.

"Telo malo v určitých partiách zachovalé svalové tkanivo spolu aj s kožou a vlasmi. Nezvestný muž patrí do skupiny bielych koní, ktorí zomreli násilnou smrťou," uviedla Balogová.

Minulý týždeň policajti informovali o totožnosti iného zavraždeného muža nájdeného pred desiatimi rokmi v stredoslovenskej obci Nededza. Vykopaná kostra patrila bielemu koňovi zo Žiliny. Dvadsaťsedemročný muž sa dopustil sprenevery, podvodov či krátenia dane v prospech iných osôb.

Kostru takzvaného bieleho koňa objavila polícia v auguste aj neďaleko Strečna pri Žiline. Muž bol ako nepohodlný svedok zastrelený. Z vraždy je podozrivý násilník, ktorý má pravdepodobne na svedomí aj smrť bývalého policajta.

Zdielať na

Najčítanejšie správy