Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Dúbravke otvoria Kanceláriu prvého kontaktu
Zdielať na

V Dúbravke otvoria Kanceláriu prvého kontaktu

Zdroj: dubravka.sk

Kancelária zblíži viac samosprávu s obyvateľmi bratislavskej mestskej časti.

Kanceláriu prvého kontaktu, prostredníctvom ktorej bude mať verejnosť možnosť priamo komunikovať s miestnou samosprávou, otvoria 15. októbra v bratislavskej mestskej časti Dúbravka.

Pracovisko Kancelárie bude zriadené na prízemí dúbravského Miestneho úradu na ulici Pri kríži, oficiálne ho otvoria o 9.hodiny. Úlohou Kancelárie bude hlavne odborne, rýchlo a efektívne reagovať na požiadavky občanov mestskej časti.

Občania tu môžu získať informácie počas celého bežného pracovného týždňa od 7.30 h, v pondelok do 17.00 h, v utorok do 15.00, v stredu a vo štvrtok do 16.00 a v piatok do 13.30.

Občania môžu v Kancelárii prvého kontaktu získať informácie o dúbravskej samospráve, jej orgánoch, organizáciách a predstaviteľoch, o jej činnosti, aktivitách, investičných zámeroch a mnohé ďalšie. Môžu podať akýkoľvek námet, pripomienku, podnet, pochvalu alebo kritiku na činnosti súvisiace so samosprávou.

Pracovníci Kancelárie im poskytnú odborné rady a pomoc pri vypĺňaní rôznych úradných tlačív a pokiaľ nebude možné vybaviť všetky náležitosti tu, usmernia občana na odborné pracovisko k príslušnému pracovníkovi oddelenia.

Doplnkovými službami pre verejnosť budú osvedčovanie listín alebo podpisov na listine, kopírovacie práce a prístup na internetovú stránku Dúbravky.

Zdielať na

Najčítanejšie správy