Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zaplatili inzerciu, v ktorej sa zverejňuje Csákyho list do EP
Zdielať na

Zaplatili inzerciu, v ktorej sa zverejňuje Csákyho list do EP

Zdroj: Gunnar Wrobel/ilustračné

Ak má SNS toľko peňazí, SMK jej poskytne svoj program, aby ho každý deň uverejňovali formou platenej inzercie, uviedol Csáky.

Chceme, aby sa ľudia dozvedeli, akí sú v skutočnosti politici SMK a ako sa správajú k SR. Takto zdôvodnila pre agentúru SITA prvá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová, že si Slovenská národná strana dnes zaplatila v denníku inzerciu, v ktorej zverejňuje originál i preklad listu predsedu SMK Pála Csákyho poslancovi Európskeho parlamentu Jean-Marie Cavadovi.

Podľa Belousovovej sa čitatelia môžu priamo po prečítaní listu presvedčiť o tom, že "čo veta, to klamstvo," ktoré vytvára negatívny obraz o Slovensku. Dôvodom inzercie tiež je, aby SNS nikto neobviňoval, že niečo prekrúca. Belousovová si myslí, že SMK sa snaží od prehratých parlamentných volieb o destabilizáciu situácie v krajine.

Csáky v liste Cavadovi napísal, že ho chce informovať o alarmujúcom vývoji politickej situácie na Slovensku. SNS v liste označil za xenofóbnu a rasistickú.

"Ak má SNS toľko peňazí, SMK jej poskytne celý svoj program, aby ho každý deň uverejňovali formou platenej inzercie," uviedol Csáky dnes pre agentúru SITA.

Zdielať na

Najčítanejšie správy