Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Bratislave si zaspomínajú na speváka v teplákoch
Zdielať na

V Bratislave si zaspomínajú na speváka v teplákoch

Zdroj: SITA/Ján Lörincz

Populárne osobnosti si spoločne zaspomínajú na speváka zo skupiny Lojzo.

Bratislavský samosprávny kraj pozýva všetkých fanúšikov skupiny Lojzo na Teplákový Bál, tak znie podujatie, ktoré v sobotu organizuje Bratislavský samosprávny kraj (BSK) v Parku kultúry a oddychu na Nábreží arm. Gen. L. Slobodu od 19.30.

Populárne osobnosti si spoločne s vami zaspomínajú na speváka v teplákoch s baretkou na hlave, ktorý si svojimi pesničkami podmanil všetky generácie. Na Teplákovom Bále, ktorý sa koná pod záštitou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Vladimíra Bajana, sa nielen zabavíte pri známych pesničkách, ale podporíte aj dobrú vec. BSK v spolupráci s Ligou proti rakovine a Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom (BKIS) spoločne venujú výťažok z koncertu Lige proti rakovine na boj proti tejto zákernej chorobe.

Na Teplákovom bále na vás čaká bohatý kultúrny program, na ktorom vystúpia hviezdy ako Peter Lipa, Pavol Hammel, HOP TROP (ČR), Funny Fellows, Vidiek, Rasťo Piško, Kremnické divadlo v podzemí, ľudová hudba Cifra. Taktiež sa môžete tešiť na diskotéku rádia HEY, tombolu, dražbu a ďalšie prekvapenia. Tak neváhajte a roztancujte sa v rytme chytľavých pesničiek skupiny Lojzo.

Zdielať na

Najčítanejšie správy