Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hľadajú 14-ročné dievča a 43-ročného muža
Zdielať na

Hľadajú 14-ročné dievča a 43-ročného muža

Katarína Votrubová z Popradu odišla v nedeľu so psom von. Nechala ho pred bytovkou a odvtedy sa neozvala. Peter Skubík zo Svätého Kríža je nezvestný už od 20. júna.

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 14-ročnej Kataríne Votrubovej z Popradu. Dievčina ešte v nedeľu ráno odišla z domu s tým, že ide von so psom. Toho však nechala pred bytovkou a odvtedy sa neozvala. Dievča môže byť v spoločnosti kamaráta Tomáša.

Katarína je 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy, pôsobí staršie. Ako agentúru SITA informoval zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik, naposledy mala oblečenú zelenú mikinu s hnedým nápisom, čierne rifle s hnedými korálikmi na pravej nohe, obuté mala biele tenisky s obrázkom čiernej lebky s prekríženými kosťami. Katarína nosí strojček na zuby. Akékoľvek informácie o hľadanej je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na číslach 0961 89 3705, 0961 89 3370-1 alebo na linke 158.

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 43-ročnom Petrovi Skubíkovi zo Svätého Kríža v okrese Liptovský Mikuláš. Muž je nezvestný od 20. júna. Naposledy ho videli bývalí spolupracovníci vo Vysokom Mýte v Čechách. Pre alkohol ho koncom mája prepustili zo zamestnania, odvtedy sa nikomu neozval. Podľa informácií žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej trpí psychickou poruchou a pije. Hľadaný je 170 cm vysoký, strednej postavy, má krátke svetlé vlasy s plešinou. Na pravé oko je slepý, má ho privreté. Akékoľvek informácie o hľadanom je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Zdielať na

Najčítanejšie správy