Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovensko má nového milionára
Zdielať na

Slovensko má nového milionára

Rekordný jackpot včera konečne padol. Viac ako 101 miliónov 205 tisíc korún pribudlo dnes večer na konte šťastného výhercu Jackpotu, ktorý si šťastne tipol čísla v II. ťahu hry LOTO.

Viac ako 101 miliónov 205 tisíc korún pribudlo dnes večer na konte šťastného výhercu Jackpotu, ktorý si šťastne tipol čísla v II. ťahu hry LOTO.

Pokoril tak Jackpot, ktorý odolával takmer pol roka. Podľa hovorkyne Národnej lotériovej spoločnosti TIPOS Barbary Píseckej víťaz podal stávku v Bratislave na osem stĺpcov a doplnkovú hru Joker na jedno žrebovanie za 170 korún, pričom stavil na vlastné čísla. "Šťastný tipujúci si musí vyzdvihnúť svoju výhru do 35 dní od žrebovania v sídle spoločnosti TIPOS na Brečtanovej ulici 1 v Bratislave," uviedla Písecká. Dnes zároveň padol Jackpot v hre Joker - dvaja výhercovia si rozdelia 1,3 milióna korún. V hre je stále prémia vo výške 50 miliónov korún. Spolu s Jackpotom v I. ťahu, ktorý predstavuje viac ako 73 miliónov, tak budú tipujúci v nedeľu bojovať o 123 043 054 korún.

Zdielať na

Najčítanejšie správy