Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladý Taiwančan nakrútil VIDEO o krásach Slovenska
Zdielať na

Mladý Taiwančan nakrútil VIDEO o krásach Slovenska

BRATISLAVA / Mladík z Taiwanu, ktorý precestoval takmer celé Slovensko, si to celé nakrútil, postrihal a video zverejnil na internete. Možno ani on sám netušil, aký hit sa z jeho krátkeho videa stane. Za pár dní ho videlo už takmer 20 000 ľudí.

Autorom videa je Steve Lin. Od septembra cestoval po Slovensku. Všetky miesta zaznamenal a pri každom si zahral na svojej gitare. "Písal mi, že je na Slovensku osem mesiacov. Po slovensky spieva teda výborne," myslí si spevák Adam Ďurica. 

Steven si na Slovensku našiel veľa priateľov, ktorí ho premenovali na našinca Pištu Linoveckého. Podľa neho máme na Slovensku množstvo vecí, na ktoré môžeme byť hrdí. "Chutí mi slovenská slivovica alebo pivo. Mám veľmi rád aj Slovákov, ochotne mi so všetkým pomáhajú. A potom príroda - páči sa mi Slovenský raj aj Vysoké Tatry," tvrdí Steven.

Podľa odborníka toto je cesta, ako sa zviditeľniť. Takéto videá  podľa odborníka začínajú byť účinnejšie ako cielená platená reklama. "Ide tu o autenticitu, že niekto zo zahraničia vyšle signál, aké krásne miesta na Slovensku máme," uzatvára prezident Klubu reklamných agentúr Robert Slovák. 

Súvisiace články

Najčítanejšie