Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Frajerina na Balatone. Mladíci sa prepadli do jazera
Zdielať na

Frajerina na Balatone. Mladíci sa prepadli do jazera

Dvaja mladíci na Hummeroch so slovenskými značkami podcenili tenkosť ľadu na Balatone. Ich frajerina netrvala dlho a americké terénne auto skončilo na dne jazera. Mohutné auto podľa svedkov mal zachrániť ďalší Hummer, aj ten sa však potopil..

Mladíci na zamrznutom Balatone prešli asi tridsať metrov. Potom sa pod trojtonovým autom prelomil ľad. "Dá sa povedať, že dvaja veľmi múdri majitelia tereniakov vyskúšali tenkosť balatonského ľadu," tvrdí jeden zo svedkov, Attila.

Hovorí sa, ďalší tereniak sa potopil až vtedy, keď mladíci chceli vytiahnuť na breh ten prvý. Informácie sa ale rozchádzajú, lebo ľudia, ktorí boli pri frajerine prítomní, nechceli pustiť na miesto novinárov. Mladíci dokonca chceli písomné potvrdenie od novinárov, že tam môžu byť.

Autá kúpili na Slovensku

Autá nebolo ľahké vyloviť. Najprv sa musel rozpíliť ľad. Jeho hrúbka bola asi 11 centimetrov. Autá stáli v ľadovej vode takmer celý deň. Obe vozidlá mali slovenské evidenčné čísla. Maďari ich kupovali u nás, zrejme preto aby nemuseli platiť takzvanú registračnú daň.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy