Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Drzý zlodej si z reštaurácie odniesol buksu plnú peňazí
Zdielať na
Krimi

Drzý zlodej si z reštaurácie odniesol buksu plnú peňazí

Nepríjemné prekvapenie pred Vianocami čakalo personál istej známej bratislavskej reštaurácie. Stačila len malá chvíľa na to, aby prišli o celodennú tržbu. Neznámy zlodej si tak síce privyrobil na darčeky, v pätách sú mu však už policajti.

Zlodej išiel na istotu

Buksa s peniazmi je vždy odložená na jednom a tom istom mieste. Čašníčka však doplatila na pár sekúnd, ktoré jej nevenovala, pretože si len odbehla. Keď sa za krátky moment vrátila, bola buksa preč.

Celú krádež však nakrútili kamery. Na nich je jasne vidieť zlodeja v čiernych teplákoch s bielym pásikom a tmavej bunde, ako vchádza sebavedomo do budovy a priamo do reštaurácie. Pravdepodobne išiel na istotu a tak nie je vylúčené, že túto reštauráciu navštívil už v minulosti.

V bukse bolo 400 eur

"Keď som sa vrátila naspäť, zistila som, že je pootvorený šuflík. A tým pádom som vedela, že bola odcudzená buksa... Peňazí tam bolo do 400 eur.... Je to jedna výplata čašníka a keď to budem musieť vrátiť tak... Je mi to ľúto. Pred sviatkami... Ale nejde len o sviatky, ide všeobecne o 400 eur a to nie je malá suma," hovorí nešťastná čašníčka Zuzana.

Vôbec však nie je vylúčené, že sa tento zlodej rozhodne navštíviť ďalšie reštauračné zariadenia s rovnakým úmyslom. Ak by ste teda náhodou muža spoznali, poprípade máte o ňom akékoľvek informácie, kontaktujte políciu osobne alebo telefonicky na tel.č. 158.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy