Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dráma v Bratislave. Skončil v Dunaji, doteraz ho nenašli
Zdielať na

Dráma v Bratislave. Skončil v Dunaji, doteraz ho nenašli

Vianočné osvetlenie na nábreží Dunaja vystriedali svetlá majákov hasičov a policajtov. V studenej rieke hľadali topiaceho sa muža. Žiaľ, nateraz neúspešne a tak pátranie pokračuje až doteraz.

Hlasné a zúfalé volanie o pomoc začuli okoloidúci ľudia neďaleko Starého mosta. Pre zlé počasie vo vode nikoho nevideli, počuli iba čľapkanie vody a krik.



"Bolo prijatých niekoľko oznámení na tiesňovú linku 112, že v toku rieky Dunaj v blízkosti nákupného centra počuť krik,"
povedal policajný hovorca František Peczár. Oznámenie prišlo preveriť niekoľko policajných hliadok a hasičov. Svedkovia im ukázali, v ktorých miestach sa muž vtedy mohol nachádzať.

Hasičom komplikovali hľadanie topiaceho sa muža hustá hmla aj tma. Spolu s policajtmi prehľadávali do noci oba brehy Dunaja. Nepomohla ani plavba člnom a výkonné osvetlenie hladiny. "Prepátravanie bolo ukončené kvôli zlým poveternostným podmienkam s negatívnym výsledkom," dodal F. Peczár.

Svedkovia ešte tvrdili, že podľa hlasu mohlo ísť o staršieho muža. Keďže padala mrznúca hmla, nie je vylúčené, že pán sa nešťastnou náhodou pošmykol a do rieky spadol. Možno sa však rozhodol takto ukončiť svoj život. Pátranie po mužovi stále pokračuje a záchranným zložkám komplikovalo dnešný zásah opäť zlé počasie. Muža doteraz nenašli.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy