Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cez internet manipuloval svoje obete. Konečne ho dostali!
Zdielať na
Krimi

Cez internet manipuloval svoje obete. Konečne ho dostali!

Pred dvomi týždňami sme vás vystríhali pred mladíkom, ktorý sa vydáva za manažéra nadnárodnej firmy, zoznamuje sa s ľuďmi cez internet a zneužíva ich dôveru. Takto mal o veci a peniaze pripraviť aj mladého Bratislavčana. Polícia muža konečne obvinila.

Adrián sa s Petrom zoznámil cez spoločných známych na sociálnej sieti. Po niekoľkých týždňoch ho podľa Petrových slov obral jednoduchým trikom o veci za 3000 eur. Počas nákupov totiž predstieral, že mu ich odnesie do kufra neexistujúceho auta a už sa nevrátil.

Polícia ho za to najnovšie obvinila z prečinu krádeže a zároveň ho podozrieva, že je aktérom viacerých podobných prípadov po celom hlavnom meste. Napriek tomu ho však po vypočutí prepustili a stíhajú ho na slobode. Do štvrtka mal Adrián kradnuté veci odovzdať na polícii. Poškodený Peter však tvrdí, že zatiaľ nedostal žiadnu spätnú väzbu, či sa to aj stalo.

Adrián má za sebou niekoľkoročnú kriminálnu minulosť. Súd vo Veľkom Krtíši mu za krádeže vymeral podmienku, ktorú však porušil a tak šiel na 10 mesiacov do väzenia s najnižším stupňom ochrany.  Keď sa dostal na slobodu, aktivity presunul do hlavného mesta. Pre krádeže v bratislavských hoteloch potom dostal súhrnný trest dva roky.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy