Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bál sa (14), že zomrie. Tak začal Bohuša (25) bodať
Zdielať na

Bál sa (14), že zomrie. Tak začal Bohuša (25) bodať

Konflikt medzi 25-ročným mužom a 14-ročným chlapcom z osady Rapovská križovatka pri Lučenci sa skončil krvavo. Aj napriek tomu, že obeťou je starší z nich, obyvatelia osady na neho pekné slovo nepovedia. Vraj ohrozuje ich deti.

K hádke medzi 25-ročným Bohušom a len 14-ročným Kristiánom malo dôjsť v rómskej osade. Aj napriek tomu, že tu žije niekoľko desiatok obyvateľov, incident údajne nikto nevidel.

Kde je pravda?

Aj výpovede sa rôznia. Rodina Kristiána tvrdí, že chlapec sa len bránil, keď ho Bohuš napadol. Konflikty medzi sebou majú už údajne niekoľko mesiacov.

Použil vreckový nožík, s ktorým ho bodol do chrbta asi 4 x. Bohuš sa mu mal potom vyhrážať. "Povedal mu, teraz ťa zabijem, lebo si ma pichol. Vylial na neho toluén a chcel ho podpáliť," tvrdí Kristiánová matka.

Bohuš je v tom vraj nevinne

Vystrašený chlapec potom bežal za rodičmi. Bohušova matka zase hovorí, že jej syn je v tom nevinne. Len postával pri dome a fetoval toluén. Hádku mal podľa nej začať práve 14-ročný Kristián, ktorý pred jej synom šermoval nožíkom.

Zranený muž je hospitalizovaný na traumatológii v lučeneckej nemocnici. Podľa našich informácií jeho zdravotný stav nie je vážny a dnes by mal byť prepustený domov. Policajti obidvoch vypočuli a prípad zatiaľ preverujú ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

Chlapec_Róm_napadol_strašieho_toluén

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy