Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záhadná poprava robotníka v Bratislave: Prečo ho rozstrieľali?
Zdielať na

Záhadná poprava robotníka v Bratislave: Prečo ho rozstrieľali?

Okolo vraždy muža v bratislavskej Vrakuni je veľa otáznikov. Podľa posledných informácií od polície, stále nie je známa totožnosť mŕtveho a známy nie je ani vrah. Aj keď je dom rozostavaný, podľa susedov sa na poschodí každý večer svietilo.

Tomu, že sa v rodinnom dome sa v sobotu stala vražda, už nenasvedčuje takmer nič. Stopy krvi na dvore boli odstránené, avšak aj napriek tomu je vidieť, kde telo zrejme ležalo.



Podľa ďalších stôp sa muž po zemi pravdepodobne snažil ešte ujsť pred vrahom. Krvavé škvrny vedú od dverí domu, až k bráničke. Tá je celá postriekaná krvou. V prípade je známe naisto to, že muža zasiahlo až osemr rán, z toho sa hovorí o jednej rane istoty do hlavy. Polícia nielen, že nepozná motív, ale stále ani totožnosť zavraždeného.

Tajomný príbytok

Niektorí susedia sa k udalosti vyjadrovať nechcú, iní ani netušia, kto dom mohol vlastniť. V minulosti sa šírili aj správy o tom, že dom tam síce bude, ale verejný. Odvtedy sa dom po požiari a výbuchu neustále prerábal a zmenil aj majiteľa. Na hornom poschodí však mal niekto prebývať.  O koho išlo, ľudia nevedia. S oranžovým domom nechce mať nikto nič spoločné.

Podľa našich informácií, zavraždený by mohol byť robotník v strednom veku, ktorý v dome aj prebýval. Čo také vážne mal za ušami, že ho niekto zastrelil, nie je zatiaľ jasné. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy