Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrteľná bitka v Bratislave: Vladimír (†48) bol otcom dvoch detí
Zdielať na

Smrteľná bitka v Bratislave: Vladimír (†48) bol otcom dvoch detí

Muž, ktorý v Bratislave zahynul po útoku piatich páchateľov, nemal paradoxne žiadne povrchové zranenia. Bol ženatý a mal dve deti. Na chodníku ho bez známok života našiel mladý muž, ktorý ho spolu s istým taxikárom neúspešne oživoval.

48-ročný Vladimír býval v Bratislave, ale pochádzal z Čiernej vody. Ľudia ho tu poznali ako pracovitého človeka. S kolegom si vyrazili z kopýtka a podgurážení si išli na benzínovú pumpu kúpiť alkohol. Keď odišli, do predajne po chvíli vbehol vystrašený mladík a tvrdil, že niekto leží na ulici.

Zamestnanec pumpy vybehol von ratovať robitníka. Taxikár, ktorý zhodou okolností pracuje aj ako záchranár začal s oživovaním. Napriek veľkému úsiliu sa muža zachrániť nepodarilo. Nemal žiadne povrchové zranenia ani podliatiny alebo pomliaždeniny. Vyzeralo to akoby dostal jediný úder do hlavy. 

Polícia prípad zatiaľ neberie ako vraždu. Aj podľa svedkov to totiž vyzerá tak, že po údere do hlavy muž iba veľmi nešťastne spadol. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu zabitia.

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy