Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stalo sa v utorok 21. decembra
Zdielať na

Stalo sa v utorok 21. decembra

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Kleopatra z Turca: Varili pre ňu špeciálni kuchári

Rozruch, ktorý na Slovensku spôsobila farmárka Martinka stále neutícha. Tentokrát jej špeciálne menu navarili mladí sympatickí muži. Kleopatre z Turca však niektorí neulahodili.

Sériový vrah na Slovensku? Pri Rožňave hľadali mŕtvolu!

V novinách TV JOJ už informovala o rakúskom sériovom vrahovi, ktorého pohyb zaznamenal signál GPS aj v okolí dedinky Hrhov pri Rožňave. Práve tam mal podľa našich informácií spáliť a zakopať telo jednej zo svojich obetí. Ráno sa policajti k odkalisku pri Hrhove vrátili a počas celého dňa v pátraní pokračovali.

Bitka na hokejovom štadióne. Fanúšikom hrozí basa!

Na hokejovom štadióne v Žiline počas zápasu medzi Slovanom a Žilinou kamery nasnímali roztržku medzi fanúšikmi oboch klubov. Dvaja mladíci fyzicky napadli svojho rovesníka a uštedrili mu zopár rán. Jeden z nich mu vzal aj šál s logom klubu. Za to teraz môžu skončiť na niekoľko rokov vo väzení.

 

Potratila a sama bojuje o život! Sú lekári na vine?

V piatom mesiaci prišla o dieťatko. To však nebolo všetko. V prešovskej nemocnici na ARE bojuje táto 29-ročná žena o život. Rodina obviňuje lekárov, že neurobili všetko, čo mali. Vraj vedeli, že v tele má mŕtvy plod, no aj tak ju nechali čakať na pôrod. Žene zlyhávajú životne dôležité orgány....

Policajti kupujú nové zbrane! Zbrojovky sú v šoku...

Polícia bude mať nové strelné zbrane. Podľa všetkého potrebuje 20-tisíc kusov kalibru 9 milimetrov. Viaceré zbrojovky ale prekvapilo zadanie ministerstva vnútra. Už teraz je jasné, že ich môže splniť iba jediný výrobca.

Beštiálna matka! Bábätko dokopala na smrť!

Slovenka dokopala na smrť svoju dcérku. Potom ju hodila do záchoda a viac sa o ňu nestarala. Žena, ktorá nechodila ani na gynekologické prehliadky, porodila svoje dieťa na ubytovni. Mohlo by sa zdať, že išlo o pôrodnú psychózu, no opak je pravdou. Matka svoje dievčatko zabila úmyselne a pri plnom vedomí.

Viera Tomanová vniesla do parlamentu vianočného ducha!

Prezident skomplikoval poslancom predvianočné nákupy. Zákonodarcovia sa dnes museli unúvať do parlamentu. Ivan Gašparovič totiž nepodpísal Ivanovi Miklošovi 80-percentnú emisnú daň. Parlament však predsa len ovanula predvianočná atmosféra. A za to môže práve mobil Viery Tomanovej, z ktorého znela známa romantická melódia z ešte známejšej vianočnej rozprávky...

Najčítanejšie správy