Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z listu samovrahov z Nového Života: Museli sme to ukončiť
Zdielať na

Z listu samovrahov z Nového Života: Museli sme to ukončiť

Zdroj: TV JOJ

"Museli sme to ukončiť, lebo takto to už ďalej nešlo," takéto slová stoja v dvoch listoch na rozlúčku, ktoré našiel šokovaný patológ na telách Petra a jeho syna Patrika, ktorí sa obesili na strom v záhradke v Novom Živote.

Pobrali sme si veľa pôžičiek od ľudí, z banky, Quatra, Orangeu, T-Mobilu. Všetko to išlo pre nich. O všetko nás oklamali a obrali títo ľudia, u ktorých sme. Pod hrozbou, že nás aj našu rodinu odpracú, sme museli robiť a hovoriť, čo oni chceli.

S nožom pri krku sme museli hovoriť nereálne veci do mobilu a oni si to nahrávali a bavili sa. Prišli sme aj o všetky autá, retiazky a osobné veci. A takých chudákov, ktorých podobne oklamali a stále aj klamú, je viac. Dole podpísaní Peter a syn Patrik Melichárek z BŠ.

Nedá sa nič robiť. Raz nám kázal, aby sme sa vyzliekli dohola a utekali cez dedinu a on bude po tom po nás strieľať, ak odbočíme do poľa. Nahrával nás na mobil a tým nás vydieral.

Chcel od nás byt na Drieňovej takto získať. Telefónne karty nám zobral a telefóny rozbil. Nemali sme ako volať. A keď sme volali, stáli pri nás, aby sme hovorili, čo chcú. Žili sme tu ako otroci, vyhrážali sa nám mafiou, že nás i celú rodinu zničia.

Mal v tom prsty aj Mali, neviem, ako sa volá pravým menom. Je z Galanty. Je malý a je to Róm. Má vraj herňu v Galante. Od decembra sme nemali ani cent. Len jedlo nám kúpili niekedy. Pozdravujem Peťa, Milku, Anku a Mariana. Nehnevajte sa na nás.

Ahojte.

Citát z listu na rozlúčku, ktorý zverejnil Plus 7 dní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy