Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stalo sa v utorok 7. decembra
Zdielať na

Stalo sa v utorok 7. decembra

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Masaker na D1! Zrazilo sa 20 áut, jeden mŕtvy

Medzi 20. až 21. kilometrom na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa v utorok popoludní stala hromadná nehoda. Zrazilo sa asi 20 áut, podľa reportéra Rasťa Striška si nehoda vyžiadala jeden ľudský život, šesť ľudí sa zranilo. Pri nehode zasahovali tri zdravotnícke vozidlá, tri posádky záchranárov a lekári. Zranených ihneď previezli do štyroch bratislavských nemocníc. Za príčinu mnohí považujú hustú hmlu.

Voľbu prokurátora vyšetruje polícia!

Koalícia dodržala dohodu a zámerne zmarila voľbu generálneho prokurátora. Poslanci koalície nevhodili do urny hlasovacie lístky, čím sa stala tajná voľba neplatná. Voľbu navyše prešetruje aj polícia a to na základe indícií o korupcii poslancov. Predstavitelia SaS sa totiž koncom minulého týždňa vyjadrili, že poslanci, ktorí nehlasovali za kandidáta koalície sú buď podplatení, alebo vydieraní.

Uniká spravodlivosti! Odsúdeného Wänkeho hľadá polícia

Po bývalom funkcionárovi Slovenského futbalového zväzu Vladimírovi Wänkem je vyhlásené celoštátne pátranie! Nenastúpil na výkon trestu. Pre poberanie úplatkov ho Najvyšší súd odsúdil na viac ako tri roky väzenia. Podľa našich informácií by sa mal zdržiavať mimo územia Slovenska...

Slovenské Vianoce v podaní Lucky Bílej

Lucie Bílá má aj po šou Česko Slovensko má talent nabitý program. Práve v čase Vianoc ju čaká väčšina vystúpení. V slovenských kostoloch si jej fanúšikovia budú môcť vypočuť najnovšie skladby z práve dokončeného albumu, ktoré sú typické pre najkrajšie dni roka. Vianoce. "Mne sa v Bratislave vždy spieva krásne a naviac ešte v kostole," povedala s úsmevom Lucka.

Z farmárky Martinky nová hviezda ľudu! Pozrite sa, čo spôsobila...

Nepochybne prežíva najšťastnejšie chvíle života. Reč je o Martinke z reality šou Farmár hľadá ženu. U niektorých vyvoláva negatívne, u iných zase pozitívne reakcie. Svojim vystupovaním sa jej však podarilo zaujať. Dôkazom je aj obrovský záujem, ktorý vyvolala v žilinskom nákupnom centre. V JOJcafé sa na chvíľku stala čašníčkou a to vyvolalo poriadny rozruch! Neveríte?

Talentovaní Dae Men: Oslavy so skalnými :-)

Víťazi originálnej šou Česko Slovensko má Talent si už začínajú uvedomovať, že túto šou vyhrali. A na rad prišli aj prvé oslavy a prvé vystúpenia po skončení Talentu. Pozrite sa, ako to žilo v Brne!

Zatkli šéfa WikiLeaks! Assange odmieta vinu

Britská polícia zatkla zakladateľa kontroverznej stránky WikiLeaks Juliana Assangea. Konala tak na základe európskeho zatykača vydaného vo Švédsku. Assange sa pritom polícii vzdal dobrovoľne, očakáva, že sa jeho meno očistí od viny. Podľa zatykaču je obvinený zo znásilnenia a sexuálneho obťažovania dvoch švédskych žien. Obvinený Austrálčan to popiera.

Divoký násilník z Koliby na slobode! Prečo?

V pondelok odvysielala TV JOJ reportáž o záhadnom mužovi, divochovi, ktorý už roky žije v lese na bratislavskej Kolibe. Nevie poriadne rozprávať, pohybuje sa ako zviera a sám nevie, kto vlastne je. Policajti ho zadržali, keď napadol ženu na prechádzke so psíkom, no o pár dní ho už prepustili na slobodu. My sa pýtame, prečo to urobili a či sa máme naďalej báť chodiť do lesa na Kolibe?

Najčítanejšie správy