Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia pátra po dvoch mužoch a žene
Zdielať na
Krimi

Polícia pátra po dvoch mužoch a žene

Zdroj: joj.sk

Všetci majú problémy so zákonom, polícia prosí o pomoc pri ich hľadaní

Prvým hľadaným je 51-ročný Tibor Borbély z Bratislavy (prvý zľava), na ktorého vydal Oresný súd v Galante príkaz na dodanie výkonu trestu odňatia slobody pre prečin marenia úradného rozhodnutie. Borbély je 176-180 cm vysoký, strednej  postavy. Má modré oči.

Polícia pátra i po 53-ročnom Pavlovi Mandrikovi (druhý zľava) zo Sniny. Mandrik je podozrivý z páchania majetkovej trestnej činnosti a Okresný súd Prešov vydal príkaz na jeho zatknutie. Pohybuje sa po celom Slovensku, kde sa ubytováva po rôznych hoteloch a ubytovniach, odkiaľ odchádza bez zaplatenia účtu a odcudzí rôzne vybavenia izieb. Preukazuje sa svojim dokladom totožnosti. Pavol Mandrik má prešedivené vlasy a hnedé oči.

Medzi hľadané osoby patrí 58-ročná Mária Dobrovodová zo Zvolena, ktorá je podozrivá z trestného činu podvodu. Nakoľko sa v mieste svojho bydliska nezdržiava a jej pobyt nie je známy, bolo po nej v roku 2009 vyhlásené celoštátne pátranie. Mária Dobrovodová je 151-160 cm vysoká, silnej postavy. Má hnedé oči.

Informácie k nezvestným a hľadaným osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.                                                                              

Zdielať na

Najčítanejšie správy