Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomôžte pri pátraní po týchto troch mužoch
Zdielať na
Krimi

Pomôžte pri pátraní po týchto troch mužoch

Zdroj: joj.sk

Polícia pátra po Ivanovi Malíkovi, Romanovi Gavulovi a Jozefovi Milovi

Na 46-ročného Ivana Malíka zo Skalice vydal Okresný súd Senica príkaz na zatknutie pre prečin nebezpečného vyhrážania. Nakoľko sa úmyselne vyhýba trestnému stíhaniu, v mieste svojho bydliska sa nezdržiava a nie je možné mu doručiť zásielky súdu, bolo po ňom vyhlásené celoštátne pátranie. Ivan Malík je 165cm vysoký, štíhlej postavy.

Má vysoké čelo prechádzajúce do plešiny, po bokoch hnedej farby a hnedé oči. Na pravé oko nevidí. Má tetovanie po celom tele: na chrbte obraz mešity, mnícha, meča a čínskych znakov, na pravej ruke obraz nahej ženy, na ľavej ruke tvár ženy, okolo kvety a nápis Danka, na ľavej ruke na predlaktí sochu slobody.    

Na 39-ročného Romana Gavulu z Košíc vydal Okresný súd Košice II. príkaz na zatknutie pre trestný čin zanedbania povinnej výživy. V mieste svojho trvalého bydliska nebýva už viac rokov a zdržiava sa na neznámom  mieste.

joj.sk

Roman Gavulu je 178cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlasy gaštanovej farby a modré oči.

Na 29-ročného Jozefa Mila z Trebišova vydal Okresný súd príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Vykonanou previerkou bolo zistené, že hľadaný sa v mieste svojho trvalého bydliska nezdržiava a jeho súčasný pobyt sa zistiť nepodarilo.

joj.sk

Jozef Milo je 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má zelenohnedé oči a hnedé vlasy.

Zdielať na

Najčítanejšie správy