Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na Železnej studničke v Bratislave našli telo mŕtveho muža
Zdielať na

Na Železnej studničke v Bratislave našli telo mŕtveho muža

BRATISLAVA / Turistom v Bratislave sa v piatok, 6. januára, naskytol hrozivý pohľad. Počas prechádzky v obľúbenej lokalite našiel jeden z nich v drevennom altánku v kaluži krvi mŕtveho muža.

​Záchranná služba, policajti, kriminálka, ako aj koroner. Výjazd všetkých týchto zložiek si v dopoludňajších hodinách vyžiadal nález muža na lúke v rekreačnej lokalite Železná studnička. Okoloidúci ho našiel bezvládne ležať v drevenom altánku. Volajúci na tiesňovú linku 155 oznámil, že muž na podnety nereaguje a nedýcha. "Žiaľ pomôcť mu nedokázali ani vyslaní záchranári. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Cudzie zavinenie obhliadajúci lekár na mieste vylúčil. Podľa informácií TV JOJ ide o 69-ročného muža z Petržalky, ktorý mal na tele rezné rany. Tie si mal spôsobiť kuchynským nožom, ktorým si podrezal lýtka a zápästie. "Policajti na mieste vykonali neodkladné prvotné úkony s cieľom zistenia potrebných informácií k náležitému objasneniu príčin a okolnosti tejto udalosti," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Jana Šimunková.

Kuchynský nôž si muž údajne priniesol z domu a zanechal po sebe aj list na rozlúčku. To, že je nezvestný, na polícii nahlásila jeho manželka. Otázkou zostáva, čo muža viedlo k zúfalému činu. Okolnosti úmrtia sú predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy