Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka chcela byt predať, tak ho radšej zlikvidoval
Zdielať na
Krimi

Matka chcela byt predať, tak ho radšej zlikvidoval

Doslova horúce peklo prežili obyvatelia paneláku na Romanovej ulici v bratislavskej Petržalke.

Požiar vypukol krátko po siedmej hodine večer. Obrovské plamene pohltili celý byt v priebehu chvíle. Nočný požiar ohrozoval všetkých obyvateľov bytovky. Hasiči sa preto museli poponáhľať, aby sa nerozšíril aj na ostatné byty. Na mieste zasahovali štyri hasičské vozidlá.

Po tomto nočnom požiari ostala v byte spúšť, ktorej následky budú majitelia bytov odstraňovať aj niekoľko týždňov. Počas hasenia požiaru tu totiž prasklo vodovodné potrubie a voda vytopila všetky byty pod deviatym poschodím. Navyše v ňom o život prišli aj dva psíky.

TV JOJ/ilustračné

Po podrobnej prehliadke policajného a požiarneho technika možno povedať, že všetky indície smerovali práve k 22-ročnému Henrichovi, problémovému synovi majiteľky Júlie, ktorý vraj svoju matku dlhodobo psychicky týral a požiar zrejme založil úmyselne. "On sa mi vyhrážal už predtým," povedala Júlia pre TV JOJ.

Motívom vraj drogovo závislého podpaľača malo byť to, že jeho matka chcela predať byt a on jej to nechcel dovoliť. Tak ho radšej zlikvidoval. Starosti tak spôsobil nielen matke a svojmu neplnoletému bratovi, ale všetkým obyvateľom petržalského paneláku.

TV JOJ

Podľa informácií TV JOJ sa Henrich ešte popoludní nachádzal na policajnom výsluchu. V najbližších hodinách ho zrejme čaká okrem iného aj obvinenie zo všeobecného ohrozenia.

Zdielať na

Najčítanejšie správy