Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tri mŕtve osoby boli objavené v pražskom parku. Pravdepodobne išlo o rodinnú tragédiu
Zdielať na

Tri mŕtve osoby boli objavené v pražskom parku. Pravdepodobne išlo o rodinnú tragédiu

PRAHA / Závažný trestný čin rieši pražská kriminálka. Neďaleko cesty v lesoparku objavili tri telá bez známok života. Jednou z vyšetrovacích verzií je, že išlo o dvojnásobnú vraždu a samovraždu.

Podľa našich informácií tri bezvládne telá objavila cykistka, ktorá prechádzala lesoparkom. "Posádka záchranárov spoločne s lekárom a inšpektorom na základe žiadosti polície vyšli do čakovického lesného parku. Po príchode na miesto, bohužiaľ, mali zranenia nezlučiteľné so životom," povedala hovorkyňa záchrannej služby Jana Poštová. 

Je to pár kilometrov od najbližších bytoviek blízko ihirska v lesoparku, kde sa cez deň hrajú deti. Tu sa včera schádzali policajné autá, kriminalisti z "mordparty", ktorí vyšetrujú vraždy. Zbierajú dôkazy k hroznému činu. "Celý prípad si prevzali kriminalisti z oddelenia vrážd a zisťujú, za akých okolností k týmto úmrtiam prišlo," uviedol hovorca policajný hovorca Richard Hrdina.

Podľa informácií TV JOJ už polícia tri telá stotožnila. Pravdepodobne došlo k rodinnej tragédii. "Jednou z vyšetrovacích verzii je, že došlo k dvojnásobnej vražde a k následnej samovražde jedného z mŕtvych. V túto chviľu nebudeme k prípadu poskytovať žiadne ďalšie informácie," dodal Hrdina. Ako sa podarilo zistiť TV JOJ, medzi obeťmi je aj jedno dieťa, pravdepodobne vraždil jeden z rodičov a svoj život si vzal tiež. "U všetkých troch obetiach boli nariadené súdne pitvy," uzavrel Hrdina. Poukázal na to, že polícia v súvislosti s mŕtvymi po nikom nepátra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy